close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    چت دالیا|دالیاچت|چت روم فارسی|فرهاد

    دالیا چت یکی از قدیمی ترین چت روم و برترین چت فول امکانات جدید محیطی کاملا سالم و صمیمی و شاد می باشد

    بازدید : 300
    سه شنبه 3 مرداد 1402 زمان : 3:06

    • چت دالیا|دالیاچت|چتروم گپ دالیا|روم چت دالیا|-روم شلوغ دالیاچت,چت روم گپ چت دالیا,.. پنیر ماده‌ ای است که هر روز استفاده می‌کنیم. پنیر از شیر تولید می‌شود. امروزه با شیوه‌های متنوعی ماندگاری شیر افزایش یافته، مثل خشک کردن یا استریل کردن شیر. طعم و مزه پنیر مورد توجه قرار گرفته است. تولید پنیر در ایران قدمت زیادی است و مردم به روش‌های مخصوص آن منطقه، از شیر دام‌های مانند گاو، گوسفند و بز، قرص پنیر، مایه پنیر حتی شیر و آبلیمو تولید می‌کنند. بسته به نوع دام، علوفه مصرفی طعم پنیر و شکل آن متفاوت است. پنیر پیتزا انواع متفاوتی دارد: شامل پنیر پروولون، چدار، پارمزان و پنیر موزارلا که این پنیرها متداول ترین نوع پنیر پیتزا است. با توجه به افزایش علاقه مردم به مصرف فست فودها تولید و مصرف پنیر پیتزا زیاد شده است. پنیر پیتزا از مهم ترین پنیرهایی است که خاصیت کشسانی دارد. پنیر پیتزا به‌ دلیل ذوب شدن، کشش و محتوای چربی و رطوبت، در انواع غذاها مصرف می‌شود.
      پنیر پیتزا انواع مختلفی دارد و اصلی ترین نوع آن با شیر گاو تهیه شده است. سفید رنگ و نیمه جامد است، ولی گاهی رنگ آن زرد هم است. در ایران دو نوع پنیرپیتزا وجود دارد. نوع اول موزارلاست که پنیر پیتزای اصلی و نوع دوم پروسس است که چربی و پروتئین آن از روغن کره، کازئین و کازئینات است. در نوع گیاهی، منشاء چربی اش گیاهی است. پنیر پیتزای پروسس بیش از ۲۰درصد چربی، 17 درصد پروتئین و یک درصد نمک دارد. پنیر موزارلا کم چرب دارای 13 درصد چربی و در نوع پرچرب 25 درصد چربی، 17 درصد پروتئین و یک درصد نمک است.
      معرفی انواع پنیر پیتزا
      در ادامه مطلب شما را با انواع پنیر پیتزا آشنا میکنیم.
      1- پنیر پیتزا موزارلا یا موتزارلا
      موتزارلا منشا اش از کشور ایتالیا است. از شیر گاو تهیه می شود. از دیر باز برای پخت پیتزا از استفاده می شود. موارد استفاده از موتزارلا : سریع ذوب نمی شود در تهیه سالاد و ساندویچ های سرد و گرم استفاده می شود .چربی پنیر موزارلا ؛ چربی حیوانی است . پنیر موزارلا به دلیل نداشتن مواد افزودنی و نحوه روش تولید، سالمترین و خوشمزه ترین پنیر پیتزا است که طعم بسیار متفاوتی با پنیر پیتزای پروسس ( تاپینگ پیتزا ) دارد. دقت کنید اگر پنیر پیتزا از نوع موزارلا باشد برروی بسته‌بندی، کلمه موزارلا (mozzarella) نوشته می‌شود.

      2. پنیر پروولون
      پروولون یک پنیر نیمه سخت ایتالیایی و دومین پنیر محبوب است. مصرف آن در ترکیب با پنیرهای دیگر است. طعم پروولون به مدت کهنه شدن اش متفاوت است. اگر طعم شیرین‌تر و بافت خامه‌ای در پیتزای خود میخواهید از پروولون استفاده کنید که کمتر کهنه شده باشد. برای طعم تندتر و بافتی خشک‌، پروولونی کهنه تر انتخاب کنید.
      شده با خمیر استفاده می شود. پنیر پروولون براق و طلایی رنگ و کشدار است. شکل و اندازه و طعم متفاوتی دارد. به طور کلی سه نوع مختلف از پنیر پروولون وجود دارد:
      • پروولون شیرین
      • پروولون تند
      • پروولون دودی
      این پنیر بسیار غنی است. به عنوان دسر و برای غذا استفاده میشود. برای اسپاگتی، پیتزاها و غذاهایی طبخ
      3. پنیر چدار
      پنیر چدار از شیر گاو تولید می شود و اولین بار در انگلستان تولید شد. این پنیر بافتی نیمه سخت دارد. چربی، کالری و سدیم بیشتری دارد. دارای چربی ۴۸ % در ماده خشک است و مدلی از آن به علت استفاده از رنگ پرتقال ، نارنجی است. پنیر چدار سرشار از ویتامین K است. ویتامین K برای سلامت قلب عالی است، ویتامینk2 از کلسیفیکاسیون در رگ ها جلوگیری میکند. مقدار ویتامین موجود در آن ، این پنیر را در دسته سالم ترین پنیر ها قرار داده است.
      ارزش غذایی پنیر چدار در هر 21 گرم:
      انرژی 85.7 کیلو کالری
      پروتئین 4.89 گرم
      کربوهیدرات 0.512 گرم
      چربی 7.14 گرم
      سدیم 137 میلی گرم
      کلسیم 148 میلی گرم
      4. پنیر پارمزان
      پارمزان یک پنیر سخت است و در دسته سالم ترین پنیرها است. از شیر پاستوریزه گاو تولید شده است. پارمزان پنیر سفید و قدیمی ایتالیاست. پارمزان در دو نوع کهن و جوان است. پارمزان کهن طعمی عالی دارد.
      ارزش غذایی ۲۸ گرم پنیر پارمزان حاوی:
      کالری ۱۱۰
      پروتئین ۱۰ گرم
      چربی ۷ گرم
      کربوهیدرات ۳ گرم
      نمک طعام ۳۳۰ میلی گرم
      کلسیم ۳۴ ٪
      فسفر حدودا ۳۰ ٪
      پارمزان غنی از کلسیم و فسفر است. مواد مغذی نقش مهمی در شکل گیری استخوان ایفا می کند و ممکن است سلامت استخوان را بهبود بخشد. پارمزان یک پنیر کم لاکتوز و سرشار از کلسیم و فسفر است، که ممکن است به افزایش سلامت استخوان کمک کند. موارد مصرف پنیر پارمزان: سس ها ، سوپ ها ، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر.

      5. پنیر گودا
      گودا یکی دیگر از انواع پنیر پیتزا است. این پنیر هلندی به دلیل طعم غنی، منحصربه‌فرد و بافت صافش شناخته‌شده است. دارای ۴۸ % چربی در ماده خشک است. گودا در تهیه پیتزاهای گوشت و مرغ طعم بسیار لذیذ است. به تنهایی و سوخاری یا دودی هم مصرف می‌شود.
      موارد استفاده از گودا: به سبب ذوب شدن سریع برای غذاهای که داخل فر پخته می شوند مناسب است.
      6.پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزا انگلیسی
      فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس است. پنیر فیلا فیلا به راحتی روی پیتزا پخش میشود و آب نمی اندازد. طول عمر بالایی دارد.بهترین دما برای نگهداری ۴ الی ۸ درجه سانتی گراد در یخچال است.
      اگر این پنیر فریزر گردد، معایب زیر در پخت پیتزا ظاهر میشود:
      • کوتاه شدن بافت پنیر و کاهش کشدار شدن پنیر
      • جدا شدن بیش از حد چربی در هنگام ذوب در فر
      • سوختن پروتئین ها
      موارد مصرف پنیر فیلا فیلا در پیتزا، انواع غذاهای ایتالیایی و سوپ ها است.
      آشنایی با سایر انواع پنیرهای خوراکی موجود در جهان
      1. پنیر فتا
      پنیر فتا از شیر گوسفند تهیه می شود. اولین بار در کشور یونان تولید شده است. فتا بسیار مغذی است. در 100 گرم آن 337 میلی گرم فسفر وجود دارد. فسفر و کلسیم برای سلامت استخوان و دندان مفید است. پنیر فتا کم کالری است. سدیم پنیر فتا نسبت به سایر پنیرها بالاتر است. فتا سالها است که در ایران تولید می شود .موارد استفاده از پنیر فتا در سالاد و غذاهای سرد و صبحانه است.

      ارزش غذایی پنیر فتا در هر 21 گرم:
      انرژی 55.6 کیلو کالری
      پروتئین 2.98 گرم
      کربوهیدرات 0.815 گرم
      چربی 51/4 گرم
      سدیم 239میلی گرم
      کلسیم 104 میلی گرم

      2. پنیر بز
      پنیر بز از شیر بز تهیه شده که بافت نرمی دارد. شیر بز خواص تغذیه ای بسیاری دارد. پنیر بز منبع غنی از ویتامین A است. ویتامین A برای سلامت چشم مفید است. الیگوساکاریدهای در شیر بز سبب تولید باکتری های مفید معده میشود و از بدن در برابر بیماری محفاظت می کند.
      ارزش غذایی پنیر بز در هر 21 گرم:
      انرژی 76.4 کیلو کالری
      پروتئین 4.53 گرم
      کربوهیدرات 0.025 گرم
      چربی 6.27 گرم
      سدیم 87.2 میلی گرم
      کلسیم 62.6 میلی گرم
      3. پنیر گرویر
      پنیر گرویر نوعی پنیر سوئیسی است. از شیر کامل گاو تهیه می شود. این پنیر سفت است بسیار خوب ذوب می شود و طعم سبکی دارد.
      4. پنیر ریکوتا
      ریکوتا پنیر نرم ایتالیایی است و در دسته سالم ترین انواع پنیرها است. پنیر ریکوتا از وی پروتئین ساخته می شود. مقدار کلسترول بد و مضر را کاهش می دهد. پروتئین وی ضد سرطانی است. آلفا لاکتالبومین یک وی پروتئین در شیر سلول های سرطانی را مورد هدف قرار می دهد. پنیر ریکوتا کم کالری و مقدار چربی آن پایین است.
      ارزش غذایی پنیر ریکوتا در هر 21 گرم:
      انرژی 31.08 کیلو کالری
      پروتئین 2 گرم
      کربوهیدرات 1.26 گرم
      چربی 1.98 گرم
      سدیم 21.42 میلی گرم
      کلسیم 52.08 میلی گرم
      5.پنیر بوترکیزه
      بوترکیزه یک پنیر چرب آلمانیست. انواع ۴۰ ، ۵۰ و ۶۰ % چرب اش تولید می شود. موارد استفاده از بوترکیزه : به علت چربی زیاد وطعم خوب برای غذاهای داخل فر، برای سالاد های سرد و برای صبحانه استفاده میشود.

      6. پنیر سوئیسی
      پنیر سوئیسی از شیر گاو تهیه می شود. ریشه این پنیر از کشور سوئیس است. منبع پروتئین است. پروتئین برای سلامت عضلات و استخوان لازم است.
      پنیر سوئیسی حاوی لاکتوباسیلوس هلواتیکوس است. لاکتوباسیلوس هلواتیکوس خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد. پنیر سوئیسی کم کالری است. چربی و سدیم کمی دارد.
      ارزش غذایی پنیر سوئیسی در هر 21 گرم:
      انرژی 5/82کیلو کالری
      پروتئین 5.67 گرم
      کربوهیدرات 0.302گرم
      چربی 51/6گرم
      سدیم 38.8 میلی گرم
      کلسیم 187 میلی گرم

      7. پنیر رگه آبی (پنیر بلوچیز)
      پنیر رگه آبی یا بلوچیز از قارچ کپکی سبز تولید می شود. دارای طعم و عطر قوی است و رگه های آبی در آن وجود دارد. پنیر رگه آبی کلسیم بالایی دارد. کلسیم به انعقاد خون کمک می کند. برای سلامت و استحکام استخوان ها اهمیت دارد. پنیر رگه آبی سدیم بالایی دارد. منجر به بالا رفتن فشار خون و افزایش ریسک بیماری های قلبی میگردد.
      ارزش غذایی پنیر رگه آبی در هر 21 گرم:
      انرژی 74.1 کیلو کالری
      پروتئین 4.49 گرم
      کربوهیدرات 0.491گرم
      چربی 6.04گرم
      سدیم 241 میلی گرم
      کلسیم 111 میلی گرم

      8. پنیر دلمه
      پنیر دلمه تازه با طعم ملایم و بافت خامه ای است. از شیر گاو درست می شود. پنیر دلمه کالری و چربی بسیار کمی دارد. پنیر دلمه سرشار از ویتامین B12 است. برای سلامت سلول های عصبی و خون مفید است.
      ارزش غذایی پنیر دلمه در هر 21 گرم:
      انرژی 17.64 کیلو کالری
      پروتئین 2.3 گرم
      کربوهیدرات 0.91 گرم
      چربی 0.48 گرم
      سدیم 67.41 میلی گرم
      کلسیم 21.63 میلی گرم

      9. پنیر کاتیج یا کوتاژ
      پنیر کاتیج (Cottage cheese) از شیر ترش تهیه می شود. با افزودن مواد اسیدی به شیر، شیر را دلمه میکنند. به این روش clumping می‌گویند. طعمی متعادل و بافتی خامه ای دارد. سرشار از ویتامین B12 است. به پیشگیری از ابتلا به کم خونی مگالوبلاستیک کمک میکند. پنیر کاتیج یک پنیر کم کالری با چربی پایین است.
      10.پنیر توفو
      توفو پنیری است از شیر سویا به دست میاد و کلسترول نداره و چربی خوبی دارد وخواص زیادی نیز دارد. دوستداران حقوق حیوانات و افراد وگان و وجترین ، در رژیمهای گیاهخواری از پنیر توفو استفاده میکنند. برای صبحانه و سالاد ها از توفو استفاده میشود.

      تفکیک انواع پنیرها
      در زیر انواع پنیرها را به تفکیک ویژگی آنها آورده شده است .
      پنیرهای زیر سرشار از کلسیم هستند:
      • پنیر رگه آبی
      • پنیر سوئیسی
      • پنیر فتا
      • پنیر موزارلا
      پنیرهای کم نمک شامل موارد زیر هستند:
      • پنیر سوئیسی
      • پنیر کاتیج
      • پنیر ریکوتا
      • پنیر موزارلا کم نمک دالیا
      پنیرهای زیر سرشار از پروتئین هستند:
      • پنیر کاتیج
      • پنیر رگه آبی
      • پنیر سوئیسی
      • پنیر بز
      • پنیر موزارلا پرچرب دالیا
      پنیرهای زیر حاوی پروبیوتیک هستند:
      • پنیر موزارلا
      • پنیر چدار
      • پنیر کاتیج
      پنیرهای زیر فاقد لاکتوز است :
      • پنیر گودا
      • پنیر پارمزان
      • پنیر چدار
      • پنیر سوئیسی
      پنیرهای زیر گزینه خوبی برای زنان باردار است:
      • چدار
      • موزارلا کم چرب و کم نمک
      • پنیر بز
      • پنیر دلمه
      • ریکوتا
      پنیر بدون گلوتن:
      • انواع پنیر موزارلا دالیا
      پنیرهایی که باید اجتناب کنید کدام است ؟
      اگر می خواهید مصرف چربی یا سدیم غذا را کم کنید، باید از انواع پنیر زیر دوری کند:
      • حلومی
      • بری
      • پنیر نرم فرانسوی
      • پنیر پارمزان
      • ماسکارپونه
    درمان فیشر با لیزر | هزینه، مزایا و معایب
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 0

    درباره ما
    دالیا چت محیطی کاملا سالم و بروزترین چت روم با امکانات جدید چت روم دالیا مث پرشین چت شلوغ چت ناز چت قفنوس چت دالیا چت پاتوق همیگشی کاربران در چت چت روم دالیا برای دوست یابی کافه دوستی و رفیقای جدیدی پیدا کنید چتی با بهترین امکانات چت دالیا برترین چت در سرچ اول حتما چت دالیا را دنبال کنید و برای دوست یابی و کافه دوستی سر بزنید حتما خوشتون خاهد امد....
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 8
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 4
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 50
  • بازدید کننده دیروز : 51
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 62
  • بازدید ماه : 171
  • بازدید سال : 2513
  • بازدید کلی : 4547
  • کدهای اختصاصی